Ejen Hartanah Bukit Antarabangsa – Amrul Jamaludin

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Saya Amrul Jamaludin atau dipanggil sebagai Abam Arm di media sosial. Saya adalah Perunding Hartanah Berdaftar, kini bernaung di bawah agensi hartanah berdaftar iaitu Allied Group Property Consultant Sdn Bhd.

Selama lebih 11 tahun menjadi Perunding Hartanah, saya telah berjaya membantu lebih 600 pemilik hartanah dalam menyelesaikan masalah penjualan hartanah mereka.

Ada pemilik hartanah yang mengalami masalah perceraian, rumah hampir dilelong, bakal dilelong kembali, masalah penama yang telah meninggal dunia, masalah modal dalam perniagaan, dijatuhi bankrap & macam-macam lagi.

Alhamdulillah semua masalah mereka berjaya saya selesaikan secara professional.

Sedikit latar belakang saya. Saya berasal dari Pulau Pinang. Mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia. Setelah graduasi, saya menjalani latihan Chambering & seterusnya bekerja di firma guaman selama beberapa tahun.

Dengan kelebihan ilmu & pengalaman serta minat yang mendalam di dalam hartanah & kerjaya ini, saya terus fokus & komited membantu para pemilik hartanah & pembeli selama lebih 11 tahun.

Saya adalah penyelesaian masalah hartanah anda!

Anda ingin menjual rumah? Klik link di bawah untuk mendapatkan nilai pasaran rumah anda. Semakan adalah PERCUMA.


online essay writing service

Login Required: Please login to edit your profile information!