Ejen Hartanah Ukay Perdana, Mohamad Amrul Jamaludin

Ejen Hartanah Ukay Perdana, Mohamad Amrul Jamaludin

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Saya Amrul Jamaludin atau dipanggil sebagai Abam Arm di media sosial. Saya adalah Perunding Hartanah Berdaftar, kini bernaung di bawah agensi hartanah berdaftar iaitu Allied Group Property Consultant Sdn Bhd.

Selama lebih 11 tahun menjadi Perunding Hartanah, saya telah berjaya membantu lebih 600 pemilik hartanah dalam menyelesaikan masalah penjualan hartanah mereka.

Ada pemilik hartanah yang mengalami masalah perceraian, rumah hampir dilelong, bakal dilelong kembali, masalah penama yang telah meninggal dunia, masalah modal dalam perniagaan, dijatuhi bankrap & macam-macam lagi.

Alhamdulillah semua masalah mereka berjaya saya selesaikan secara professional.

Sedikit latar belakang saya. Saya berasal dari Pulau Pinang. Mempunyai Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia. Setelah graduasi, saya menjalani latihan Chambering & seterusnya bekerja di firma guaman selama beberapa tahun.

Dengan kelebihan ilmu & pengalaman serta minat yang mendalam di dalam hartanah & kerjaya ini, saya terus fokus & komited membantu para pemilik hartanah & pembeli selama lebih 11 tahun.

Saya adalah penyelesaian masalah hartanah anda!

 


Contact Details
  • Mobile : 013-2590529
  • WhatsApp : www.wasap.my/60132590529

Send a Message
Loading...
 

INTAN APARTMENT, TAMAN SETIAWANGSA

Sold
RM409,000 - Apartment

INTAN APARTMENT, TAMAN SETIAWANGSA, KUALA LUMPUR FOR SALE   Specifications: FIRST FLOOR (1ST) 3 bedrooms 2 bathrooms 1 balcony 1 covered car park Size 976sf…

More Details
976 3 Bedrooms 2 Bathrooms

PUTRA VILLA CONDOMINIUM, GOMBAK

For Rent
RM1,350 Per Month - Condominium

Putra Villa Condominium For Rent 3R 2BR Unfurnished With full condo facilities Nearby amenities eg. restaurants, shopping mall, petrol station, school, mosque etc Just 350M…

More Details
1069 Sq Ft 3 Bedrooms 2 Bathrooms